2010'dan Beri

Hikayemiz

Bir kase çorbanın sıcaklığında başlayan,
Ankara'nın kalbine uzanan bir lezzet yolculuğu.

Gelenekten Geleceğe
Lezzet Mirası

Han Çorba olarak 2010 yılından bu yana, Türk mutfağının en köklü geleneği olan çorba kültürünü yaşatmak için yola çıktık. "Her kaşıkta şifa, her yudumda lezzet" mottomuzla, anne eli değmiş gibi doğal ve katkısız çorbalar hazırlıyoruz.

Bugün Ankara'nın iki farklı noktasında (Pursaklar ve Yenimahalle), aynı kalite ve lezzet anlayışıyla misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Büyüyen ailemizle birlikte, değişmeyen lezzetimizi daha çok kişiye ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

2
Şube
50K+
Mutlu Müşteri
15
Yıllık Deneyim
Han Çorba Mutfak

"Lezzet ve hijyen konusunda Ankara'nın bir numarası."

Zaman Tüneli

2010

İlk Adım

Pursaklar'da küçük bir dükkanda, sadece 3 çeşit çorba ile lezzet yolculuğumuza başladık.

2015

Menü Genişliyor

Misafirlerimizin yoğun ilgisiyle kebap ve pide çeşitlerini menümüze ekledik.

2018

İkinci Şube

Yenimahalle şubemizi açarak lezzetimizi daha geniş kitlelere ulaştırmaya başladık.

2025

Dijital Dönüşüm

Bi Gıdım ile online sipariş ve modern web sitemizle hizmet kalitemizi dijital dünyaya taşıdık.

Değerlerimiz

Kalite

En taze sebzeleri, en kaliteli etleri ve doğal baharatları kullanıyoruz. Asla dondurulmuş ürün kullanmıyoruz.

Hijyen

Mutfağımızdan masanıza kadar tüm süreçlerde en üst düzey hijyen standartlarını uyguluyoruz.

Misafirperverlik

Kapımızdan giren herkes bizim için müşteri değil, Tanrı misafiridir. Güler yüzle karşılar, memnuniyetle uğurlarız.

Sadece Lezzet Değil, İyilik de Paylaşıyoruz

Askıda çorba uygulamamız, öğrenci destek projelerimiz ve sokak hayvanları besleme etkinliklerimizle topluma ve doğaya katkı sağlamaya çalışıyoruz. İyilik hareketimize siz de katılın.